Ajankohtaista‎ > ‎

Vierumäki tarinaa..

lähettänyt Juuso Henriksson 8.6.2014 klo 0.07   [ 8.6.2014 klo 23.45 päivitetty ]
Parempi myöhään kun ei silloinkaan, vai miten se nyt taas menikään...

Lauantai (toinen turnauspäivä)

Vierumäen viimeinen päivä alkamassa, eli sunnuntaita tässä eletään. Kaikki sujunut hienosti ja pojat ovat käyttäytyneet jälleen mallikkaasti. Hauskaa on ollut vähintäänkin koko rahalla.

Liverpool pelasi haastesarjan alkusarjassaan 4 tasaista ottelua, joista tuloksena 2 voittoa ja 2 tappiota maalisuhteella 5 tehtyä ja 5 päästettyä. Sijoitus alkusarjan 3. ja pelit jatkuvat haastesarjan sijoista 5-8 klo 11:30 tänään. 


KyIF-02 aloitti kilpasarjan niukalla 1-2 tappiolla Kuuysille. Seuraavassa pelissä kaatui NJS 3-2 luvuin ja sen jälkeen Mikkelin Pallo selkeästi 5-0. Alkulohkon viimeinen peli tasattiin 1-1 lukemin lohkovoittaja Valttia vastaan. SIjoitus alkulohkon kakkonen ja seuraavan edessä kilpasarjan välieräottelu klo 11:30.. eli mitaleista/pokaalista tässä vielä potkitaan... Vamos!


Juuri palasimme viimeiseltä aamupalalta ja nyt pakkaillaan tavaroita, koska huoneet tulee luovuttaa siivoojien hallintaan ennen tämän päivän pelejä.

Sunnuntai

Turnaus päättyi lopulta oikein mukavasti.

KyIF/Liverpool sijoittui haastesarjassa hienosti kuudenneksi parantaen aikaisempien vuosien sijoitustaan. Sunnuntain ekassa pelissä Live kaatoi Kuusysin kakkosjoukkueen 1-0. Toisessa pelissä Honka/haaste oli etevämpi 3-1 numeroin. 

KyIF-02 pelasi upean päätöspäivän ja voitti lopulta turnauksen kilpasarjan upeasti. Välierässä kaatui LPS 1-0, ja finaalissa KuPS 2-1 luvuin. Molemmissa otteluissa olimme selkeästi aktiivisempi osapuoli ja loimme lukuisia maalipaikkoja. 

Comments