Ajankohtaista‎ > ‎

Turnausyhteenveto: KyIF-02 Vierumäki-turnaus 25.-27.5.2012

lähettänyt Juuso Henriksson 29.5.2012 klo 0.04   [ 29.5.2012 klo 0.18 päivitetty ]
Epävirallinen SM-lopputurnaus on pelattu ja KyIF 2002 on Suomen kartalla isolla nuppineulalla! Turnaus sai KyIFin tulosten osalta arvosanaksi: Hyvä. Erinomaiseksi sen olisi tehnyt muutamien maalintekotilanteiden hyödyntäminen paremmin. Kaikkien otteluiden tulokset löytyvät osoitteesta http://www.fckuusysi.fi/?sivu=turnaukset&open=1 mutta tässä yhteenveto meidän otteluista ja turnauksesta.
 
Kilpasarja

Pe Nurmi HJK-KyIF 2-3! Koko joukkue pelasi hyvin, eihän muuten tuollaista tulosta tulisi.
 
La Tekis ILVES-KyIF 6-3. Katastrofi alku -> 4-0. Sen jälkeen pelasimme omaa peliä, josta nautimme kolmella maalilla. Vastustaja oli vaikuttunut osaamisestamme ja pyysivät vielä sunnuntaina mahdollisuutta järjestää harjoituspelitapahtumaa. Olimme tasaiset joukkueet, ja ilman alun katastrofia tulos olisi voinut olla meille parempi. Vastustajan vanhempien kentän laidalta kuulunut kommentti: “On ne kyllä hyviä, ei ne säkällä Klubia  kaataneet”.
 
La Nurmi KyIF-OLS 2-1. OLS voitti meidät Kokkolassa, ja OLS vei koko Kokkolan turnauksen puhtaalla pelillä. Olivat tässä ottelussa hallitseva osapuoli, mutta me olimme tehokkaita ja järkeviä. Pelasimme tuloksesta ja siinä onnistuimme. Ennen ottelua OLS–pelaajat olivat ruokalassa veikanneet voittavansa meidät seitsemällä maalilla. Just just! Mukava revanssi OLS:sta Kokkolan-turnauksen joukkueiden ensikohtaamisen pelin alun sysimustan viisiminuuttisen jälkeen.
 
Valitettavasti jäimme alkulohkossa toiseksi tasapisteissä lohkovoittaja Ilveksen kanssa. Olimme lohkojen välisissä vertailuissa myös toisia, joten jäimme pelaamaan sijoista 5-8 . Honka meni jatkoon parhaana lohkokakkosena ja lopulta voitti tasaisen turnauksen.
 
La Nurmi KyIF-KuPS 2-5. Tasainen vääntö, jossa meille opetettiin lopussa miten pelataan syvyyteen puhkomalla puolustajien väliset etäisyydet. Vierumäellä ja Kokkolassa meitä rankaisi sama Karttulan kaveri, jolla nyt kasassa yhteensä 7 maalia kahdesta kevään KuPS-KyIF pelistä.
 
Su Tekis KyIF-Jazz 0-2. Ottelussa ei ollut kummallakaan yhtään maalintekopaikkaa, mutta silti Jazi teki kaxi. Omituinen peli, jossa meidän yli kymmenestä nopeasta 2v1, 2v2 ja 3v2 sekä 3v1 hyökkäyksistä ei saatu yhtään laukausta! Pallo pomppi nyt näin ja tulos oli ansaittu.
 
Su Nurmi Kuusysi-KyIF 3-4. HJK pelin jälkeen paras ottelumme ja numerot olisivat saattaneet olla meille huomattavasti selvemmätkin. Tässä ottelussa hallitsimme ja pidimme palloa. Maalintekoa pitää harjoitella ja paljon.
 
Kilpasarjan sijoitukset:
 1. Honka
 2. TuPS
 3. TuNL
 4. Ilves
 5. Kuusysi
 6. Jazz
 7. KuPS
 8. KyIF
 9. OLS
 10. HJK
 11. Käpa
 12. VPS
Haastesarja:
 
Pe Tekis OLS-KyIF 4-0. Vastustaja oli parempi ja KyIF ei saanut peliään kuosiin millään. Kokkolassa vastaava peli 3-2. OLS:han oli loppujen lopuksi turnauksessa haastajasarjan toinen.
 
La Nurmi Honka-KyIF 1-1. Ottelu oli tasainen. Tästä voitto ei olisi loppujen lopuksi muuttanut sijoittumista jatkolohkoihin, mutta olisihan se aina kiva voittaa ja vieläpä Honka. Maalimme oli lähes kansainvälistä tasoa, hyvä Veeti!
 
La Jazz White-KyIF 1-5. Erittäin hienoa peliä meiltä, ja tulos kertookin paljon ottelusta. Jazz johti puoliajalla 1-0, mutta sinnikäs yrittäminen tuotti tuloksen ja saavutuksena hieno voitto ottelusta.
 
La Tekis Kuusysi-KyIF 1-1. KyIF hallitsi ottelua ja Kuusysi oli ns. sillassa, mutta ei taipunut.
 
Su Nurmi KyIF-PePo 3-1. Vastustaja johti 0-1, mutta taktiikkamuutoksemme eli siirtyminen 3-2-1 systeemistä, 2-3-1:een oli taidonnäyte myös valmennuksen herkkyydestä :D .
 
Su Tekis Honka-KyIF 3-0. Nyt alkoi olla jo meidän pojilla betonia jaloissa, eikä peli enää kulkenut. Ottelu oli täysin erilainen kuin ensimmäinen Honka –peli ja vastustaja voitti ansaitusti.
 
Haastesarjan sijoitukset:
 1. PPJ
 2. OLS
 3. Jazz Red
 4. KäPa
 5. Honka
 6. Kuusysi
 7. KyIF
 8. PePo
 9. KuPS
 10. VPS
 11. Jazz white
 12. TiPS Kobrat
Tsempparit

Tsemppari palkinnot saivat kilpasarjassa Elmo ja haastajasarjassa Jere.

Elmo ja Niko taistelivat pitkään palkinnosta, joten Niko voi sitä lainata silloin kun on tärkeitä vieraita kylässä. Molemmat pelasivat tasaisen turnauksen! Jere, Daniel, Veeti sekä Reko olivat haastajasarjassa ehdolla. Nelikolta tasaiset otteet läpi turnauksen.

Summa summarum

KyIF kilpasarjassa 3 voittoa (HJK, OLS, Kuusysi), ei tasapelejä, 3 tappiota (Ilves, KuPS, Jazz)

KyIF haastesarjassa 2 voittoa (Jazz, PePo), 2 tasapeliä (Honka, Kuusysi), 2 tappiota (OLS, Honka)

Yhteensä 5-2-5 eli huono suoritus siihen nähden, että meitä ei alunperin "kelpuutettu" ko. turnaukseen sen kovan tason vuoksi.
Comments