Ajankohtaista‎ > ‎

Tuloksia Särkäniemi päivä 1

lähettänyt Juuso Henriksson 18.6.2011 klo 11.17   [ 18.6.2011 klo 11.43 päivitetty ]
Ensimmäisen päivän saldona neljälle KyIF02 joukkueelle 5 voittoa, 1 tasapeli ja 2 niukkaa tappiota. Yhteinen maalisuhde: 28 tehtyä ja 11 päästettyä.

KyIF esiintyi kaikissa peleissä hyvin. Käsikirjoitus oli pitkälti tutun mukainen, KyIF pelasi rohkeaa taitojalkapalloa ja haastoi vastustajiaan aina tilaisuuksien tullen. Pääosin pelejä hallittiin melko selkeällä tavalla ja pallo oli usemmiten keltaisten hallinnassa. Nähtiin paljon näyttäviä yksilösuorituksia ja yhteispelikin alkaa pikkuhiljaa pojilta sujua jo luonnostaan. Kunnia tietenkin myös vastustajille hienoista otteluista, hyvästä käytöksestä ja mukavasta fiiliksestä.

Selkeästi alkoi iltapäivän puolella toisissa otteluissa jo väsy painamaan, mikä on tietenkin luonnollista ottaen huomioon, että aamulla oltiin herätty jo kello 04:00 aikoihin.

Iltapäivä ja ilta vietettiin koko joukkueen voimalla Särkänniemen huvipuistossa ja HAUSKAA oli!

Nyt porukka vetää jo sikeitä ja valmistautuu huomisen päivän koviin peleihin. Tavoitteena huomiselle on parantaa tästä päivästä, ja jos siihen pystytään, niin neljän joukkueen yhteistulosta voidaan pitää loistavana.

t. yksi koutseista, joka lähtee nyt pyydystämään Z-kirjaimia
Comments