Ajankohtaista‎ > ‎

Tarto Live

lähettänyt Juuso Henriksson 4.4.2014 klo 2.49   [ 7.4.2014 klo 2.00 päivitetty ]

TERE!

Toim.HUOM!
Tämä raportti on tällä(kin) kertaa kirjoitettu rennolla otteella, joten relax.

Torstaina matkustettiin..

Laivamatka torstaina sujui hyvin ja bussi odotti sovitusti Tallinnan satamassa. Muutaman kuolemaa halveksuvan ohituksen sekä noin 2,5 tunnin istumisen jälkeen (välissä ku-eiku-pi-si-tauko) bussi kurvasi Hotell Tartun pihaan. Iltapastat (=ruokaa) naamariin ja sitten nukkumaan. Torstaaki olikin laaki ja vainaa siinä.

Perjantai on pelipäivä...

Liverspoolilla aikainen herätys 6:50, aamupalalle ihmettelemään ja sitten pelikamppeet kasaan ja bussilla kentille. Paikallisen gheton keskellä sijaitseva tekonurmikenttä oli kova, mutta jäinen. Onneksi myös pelipallo oli kova.. ja lisäksi liukas. Eka peli hävittiin Tammekan ykkösporukalle niukasti 1-2 (oli pakko olla ykkösporukka, koska voittivat meidät..). Liverpoolin pojat palasivat hotellille syömään ja KyIF-02 saapuivat samoihin aikoihin ghetto-sport-parkiin valmiina avaamaan oman turnauksensa.

KyIF-02 eka peli oli tuloksellisesti jonkinmoinen "disääster".. ;) Turpiin tuli 0-2. Vastustajajoukkue oli Sdjusor Molodetsno (lausutaan: Juuso Molodenso). Emme usko, että pystyisimme mitenkään häviämään, jos peli voitaisiin pelata uudestaan.. mutta kun ei voi... "Seli-seli-vali-vali" -linjalle ei elämässä pidä lähteä, joten kaikki kunnia vastustajille, jotka kuitenkin onnistuivat voittamaan ottelun.

Parhaillaan (kello 12:46:34) Liverpool on pelaamassa toista otteluaan ja KyIF-02 viettää lounaan jälkeistä enspanjalaistyylistä seistaa. Kovasti toivomme täällä hotellilla voittoa, jotta sitten voisimme joskus päästä "voitolla yöhön". :D

Raportti jatkuu myöhemmin.. Terkkuja kotijoukoille!

Pikapäivitys: Tulospalvelun mukaan Liverpool hävinnyt toisen ottelunsa tutuin 1-2 numeroin.. Kohta saamme tarkempaa rapsaa eli raporttia tapahtuneesta.

Jahas, nyt on käynyt niin, että tulospalvelu on mennyt rikki. Palloliiton palloverkkopalvelusta voi käydä etsimässä tuloksia. :P

Vaikka peleissä ovat voitot olleet tiukassa, niin joukkueet ovat kuitenkin oikein hyvällä huumorilla liikkeellä. Huomenna vielä kaksi tiukkaa alkusarjan peliä ja sitten päästään jatkopelien makuun. Huomisen teemana olkoo rento ja letkeä meisninki! Good night, suljemme perjantaipaketin tähän.

Lauantaina uuteen nousuun

Nukuttu on makiasti ja onneksi eka peli on tänään vasta 10:30. Pelivuorossa Liverpool ja areenana Ghetto-Sport-Parkin tiko-tiko-tekonurmi. Vastassa poolilla Tammekan blue ryhmä. KyIF-02 eka peli tänään vasta kello 13  jälkeen, joten koko ryhmä siirtyy kentille... Puolet siis pelaa ja puolet kannustaa. Parhaillaan on menossa aamupalan jälkeinen 15 minuutin aamulenkki ja sitten jännitetään saapuuko itäblokin muotiväreihin maalattu bussi tälläkään kertaa ajallaan.

Jahans tulospalvelu saatiikin taas korjattua. KyIF-02 otti hienon 7-1 voiton Tammeka bleu:sta! Lievästi sanoen peli oli tänään eilistä parempaa. Mainittakoon, että KyIF:n viimeisen maalin taisi tehdä tuomari. :P Toivotaan, että saataisiin myös Liverpoolille samanlainen onnistuminen heidän viimeiseen alkusarjapeliin. Liverpoolilla vastassa JK Tabasalun pojat, jotka taistelevat yhä lohkovoitosta.. eli peli ei tule olemaan helppo, mutta hyvällä esityksellä voitto on kyllä napattavissa.

Ulkona on aurinkoista, mutta Siperian tuuli puhaltaa ikävästi Ghetto-Sport-Parkin kentällä.. Pojilla ja koutseilla siis "mamikset", "balleriinat" ja villahousut käytössä. Mainitaan myös, että joukkueen edellisessä nimenhuudossa oli yhä kaikki 18 poikaa tallessa. :P Poikien eksyminen on estetty laittamalla kirkkaan punainen pipo heilumaan noin 2,1 metrin korkeudelle.. sitä on helppo seurata.

KyIF Liverpool sitten kurmootti Tabasalua selkeästi 4-0, paikkoja oli vieläkin rumempiin lukemiin, mutta riittäähän tämäkin. KyIF-peli oli kyllä murskaavan upeaa ja pakko kai tälläisessä raportissa on mainita, että KyIF-selkäsaunastaan huolimatta Tabasalu sai paikan puolivälieriin ja eteni niistä välieriin ja pelaa nyt mitaleista.. 

KyIF-02 palasi juuri päivän toisesta pelistää, joka sekin oli varsinainen trilleri.. Peli saatiin 1-1 tasalukemiin upean klip-klap-klop yhdistelmän päätteeksi aivan viime sekunneilla, mutta järjestävän seuran FC Santosin pojat olivat lopulta etevämpiä rankkariskabailussa baltiarallaa 10-9 lukemin. *EDIT Potkittu rankkarikisa olikin turha, hyvää harjoitusta silti.. eli peli päättyi tasalukemiin 1-1.

KyIF Liverpool pelaa parhaillaan päivän viimeistä peliään, siitä raaaapooorttia sitten myöhemmin.

Noonniin.. Liverpooli palannut pelistään, kuokkaan tuli tasaisessa pelissä Minsk I porukalta nolla-yksi lukemin. Suurin uutinen oli joukkueen ensimmäinen ihka oikea punainen kortti.

Äsken käytiin Marketissa ostamassa limpparit ja pikkuherkut ja nyt on jonkinlaiset iltasekoilut menossa.. Täytyy lopettaa kirjoittaminen ja mennä käymään tuolla käytävällä hoitamassa ns. melupoliisin roolia. Iltapala on vielä ohjelmassa ennen Zetoja (zzzZZZzzZZ...ZZZ..). Huomenna molemmat joukkueet pelaavat turnauksen päätöspelinsä kello 11:20 nyt jo niin rakkaaksi muodostuneella Ghetto-Sport-Parkin tekokivinurmella.

Pakko vielä päivän loppuun mainita, että KimmoJiin järjestämällä päivittäisellä historian luennolla oli tänään ennätysmäärä opiskelijoita. Pakollisten kolmen oppilaan lisäksi (pojat joilla on historian koe ensi viikon alussa) paikalla oli yhdeksän vapaaehtoisopiskelijaa kuulemassa lehtorin kertomana kuinka "Roomalaisia aikoinaan nuijittiin käkättimeen oikein kunnolla".

Sunnuntaina sukkuloidaan

Pikaraporttia.. Saattaa olla ettei tässä enää ehdi juurikaan raportteja kirjoittelemaan..

Zetat pyydystetty, aamupala syöty, tavarat pakattu, historian tunti pidetty... ja kaikki tämä 1,5 tunnissa. Kohta luovutetaan huoneet, tosin kaksi huonetta jää tavaroiden säilytykseen ja pelin jälkeiseen suihkutteluun. Peliin lähtö 10:30. Pelien jälkeen lounas&suihku ja sitten ehkä 1,5 tuntia Tarton keskustan ihmettelyä, jonka jälkeen bussi lähtee kohti Tallinnaa.

Jälkipäivitystä...

Vikoista peleistä ansaitut 1-0 ja 3-1 voitot, eli positiivinen päätös. Pelien jälkeen pikavauhdilla hotellille, jossa suihku + ruoka. Vapaa-aikaa ennen "pUmmilla-Tallinnaan" -bussin lähtöä jäi noin pari tuntia ja se käytettiin tärkeistä tärkeimpään, eli karkin (pieni määrä) ostoon bussimatkaa varten. 2,5 tunnin bussimatkan aikana tuli suomi-räpin-ikivihreät kaikille sisällä olleille tutuiksi.. VOITOLLA YÖHÖN! 

Laivamatkalla koitettiin pitää mopon keula mahdollisimman lähellä plyysilattiaa ja siinäkin onnistuttiin ihan hienosti.

Hieno reissu, jonka aikana pojat käyttäytivät taas erittäin hyvin ja saivat kotiinviemisiksi aimo annoksen mukavia muistoja ja oppia pelistä nimeltä JALGPALLI. ;) Kirjuri ei millään malta olla mainitsematta, että turnauksen lopulta voitti samainen Tabasalun joukkue, jota KyIFin keltapaidat kurmoottivat peli-ilon löydettyään selkein 4-0 lukemin. 

KYSYMYS: Mikä oli matkassa mukavinta?
VASTAUS: No, se että sai olla mukana.

The end.
Comments