Ajankohtaista‎ > ‎

Särkänniemi cup koettu

lähettänyt Juuso Henriksson 20.6.2011 klo 0.52
Särkänniemi cup on palloiltu ja MUKAVAA oli ja menestystäkin tuli. Pojille kokemus oli varmasti ikimuistoinen. Kirsikkana kakun päällä oli tietenkin lauantain vierailu Särkänniemen huvipuistoon. Viikonloput ainoat reippaammat sateet osoivat huvipuistovierailun ajalle, mutta taivaalta niskaan tullutta vettä tuskin kukaan edes huomasi, kun viiletimme laitteesta toiseen leveät hymyt huulilla joukkuekavereiden seurassa.

Toisen päivän pelit sujuivat hyvin ja KyIF esiintyi jälleen edukseen niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Säät suosivat ja pääsimme jopa nauttimaan kesäisestä hellekelistä uhatun vesisateen sijaan. Keltaisten taitotaso oli todella korkeaa ja neljällä tasavahvalla joukkueella turnauksessa pelannut ryhmämme hurmasi yleisön rohkeilla suorituksillaan jokaisessa ottelussaan. Useamman kerran ihmeteltiin vastustajien toimesta että voiko turnauksessa todella pelata neljä tämän tasoista joukkuetta samasta seurasta. 

Sijoituksia turnauksessa ei laskettu, mutta yhteenvetona KyIF saavuti neljällä joukkueellaan 11 voittoa 3 tasapeliä sekä 6 tappiota. Suoritus on aivan erinomainen, koska mukana turnauksessa oli ikäluokkamme edustusjoukkueita kovista seuroista.

Joukkueenjohto (jojot + valmentajat) kiittävät poikia loistavasta käytöksestä ja hyvästä meiningistä sekä vanhempia hyvin sujuneesta yhteistyöstä turnausviikonlopun aikana.

Tästä on hyvä jatkaa kohti Helsinki Cuppia

t. KyIF02

PS. ISO erityiskiitos kuskille.
PS2. Valokuvia varmaankin tulossa esille jossain vaiheessa
Comments