Ajankohtaista‎ > ‎

Pori Cup Live

lähettänyt Juuso Henriksson 1.8.2013 klo 14.43   [ 4.8.2013 klo 10.47 päivitetty ]
To 23:45

Kokoontuminen hotellilla klo 20, iltakävely ja iltapala ja sitten vähän löhöilyä, iltatoimet ja 21:30 nukkumaan. Kaikki terveenä ja hyvillä mielin, yksi juomalasi saatiin rikottua, mutta sirpaleet tietävät onnea. :) Aamulla herätys klo 8 jälkeen ja heti hotellin aamupalalle ja sitten valmistautumaan turnauksen tärkeisiin avausotteluihin. Valmennusjohtokin hiljenee nyt... zzZzZzzzzz......

Pe 9:47

Aamupalat vetästy hotellin runsaasta buffasta suklaadonitseja ja rasvamakkaroita väistellen. Liverpoolilaiset jo lähtivät ekaan peliinsä jossa vastassa Jazz White, ja nallekekkoset suuntaavat kohti Musan kenttiä 10:15. Nollakakkosten ensimmäinen vastustaja on KuPS Musta.

Pe 13:00

Turnaus avattu hyvässä iskussa. Molemmat joukkueet voittivat ottelunsa lukemin 6-0. Lounas syöty koululla, klassikkoannoksessa riisiä, kanaviilokkia ja salaattihakkelusta. Liverpool lähti juuri kentälle toiseen otteluunsa ja nollakakosilla menossa lyhyt lepotauko ennen päivän toista koitosta.

Pe 15:03

Liverpoolin toinen peli pelattu ja siitä tuloksena poolilaisille päivän toinen voitto 1-0 tuloksella. Nollakakkoset ehtivät paikalle kannustamaan, joten saimme olla yhtenä porukkana edes yhdessä pelissä. Nollakakkoset juuri lähdössä päivän toiseen koitokseen Jazzilaisia vastaan.

Pe 17:30

02 toinen peli potkittu.. Päävalmetajaa lainaten, VOI PERUNA. Tappio hyvin tsempanneelle Jazzille 0-1, ansaitsivat voittonsa hyvällä taistelulla. Hei hei hei, tämä toistu ei. Nyt välipalaa ja takasin kentille, jonne Liverpoolilaiset ovat jo suunnanneet päivän vikaa koitokseensa.

Pe 23:44

Päivän viimeiset pelit pelattu ja molemmat joukkueet pääsivät jatkoon pelaamaan sarjojensa mestaruudesta. KyIF liverpool kärsi 2-4 tappion ja KyIF02 pelasi tasan 1-1. Alkupeleistä siis joukkueiden yhteissaldona 3 voittoa 1 tasapeli ja 2 tappiota. Huomenna pelit jatkuvat neljännesvälierillä. Nyt zZZzzzzZzZZ...

La 9:40

Yö män hyvin. Liverpool kentällä ja 02 juuri lähdössä. Aamupalalla heitettiin yläviitoset Michael Monroen kanssa, o'rite!!! Toivottavasti tämä siivittää pelimme huikeaan lentoon cup-vaiheessa.

Su 13:11

Lauantain loppu meni ilman päivityksiä kun akut olivat lopussa. Peleistä voidaan todeta, että on rankkaa hävitä rankkareilla,.. 4 peliä, joista 3 hävisimme pilkuilla. Päivän positiivisine peli oli Liverpoolon 5-1 voitto Pallo-Iiroista aamupelissä. Nollakakkoset eivät päästäneet yhtään pelitilannemaalia ja maalivahdille kertyi kahdessa pelissä yhteensä yksi torjunta, joten pelejä hallittiin, mutta maalit jäivät tällä kertaa varastoon..

Sunnuntain aamupelit voitettiin, 02 kaatoi Jipon 4-1 ja Liverpool voitti oman pelinsä 2-0. Nyt odotellaan viimeisten pelien alkua.

Su 20:33

Kotona ollaan. Päivän viimeisistä peleistä molemmat joukkueet ottivat voitot joten turnaus päätettiin kunniakkaalla tavalla. KyIF Liverpool voitti 1-0 ja sijoittui hienosti turnauksessa viidenneksi ja KyIF-02 oli TiPS:iä parempi rankkareilla 3-1 lukemin.

KyIF-02 keräsi seitsemästä ottelustaan 3 voittoa, 1 tasapelin ja 3 tappiota (2 tappioista rangaistuspotkukilpailulla). Maalisuhde oli 13 tehtyä ja 5 päästettyä maalia, pelitilannemaaleja joukkue päästi 7 pelatussa pelissä vain 3, joten parempaankin sijoitukseen olisi ollut mahdollisuuksia, mutta tällä kertaa meni näin.

KyIF Liverpool keräsi seitsemästä pelistään hienot 5 voittoa ja 2 tappiota (1 tappioista rankkarikisalla). Maalisuhde 19 tehtyä ja 6 päästettyä maalia. Sijoitus hienosti yleisen sarjan 5. tila.

Kiitämme järjestävää seuraa FC Jazzia upeasta turnauksesta!

Comments