Ajankohtaista‎ > ‎

Kuopio Live

lähettänyt KyIF Nollakaksi 15.3.2013 klo 8.44   [ 17.3.2013 klo 9.32 päivitetty ]
Pe 17:41
Tunti matkaa jäljellä, kaikki hyvin ja kaikki pojat tallessa. Pieksämäen asemalla ollaan ja junassa ei todellakaan soi blues.

Pe 19:32
Minibussi löytyi ja hotelli myös. Huoneet jaettu ja kohta mennään iltapalalle. Sormia tallella 130 kpl, eli hyvin pyyhkii. ;)

Pe 21:54
Hiljaisuus saapui klo 21, ja hiljaista on ollut. Aamulla herätys 6:15. ZzzZzz..

La 7:08
Yö meni hyvin, herätys klo 6:20. Aamupalat syöty ja minibussin Webasto laitettu tulille. Lähtö hallille 7:30 ja 8:30 vastassa Malmin jäbät.

La 9:49
KyIF - MPS 1-3 - Joukkue ei saanut peliä käyntiin ja MPS rokotti ekalla puoliajalla meidän virheistä kahdesti. Välillä käytiin toki 1-1 tasalukemissa, mutta mutta.. Lopussa vielä hävittiin yksi oman sivurajan jälkeinen "avoimen sarjan" painiottelu, jonka jälkitilanteesta vastustaja pääsi tuikkaamaan loppulukemat taululle. Hankala peli, jossa jännitys ja varovaisuus näkyi liikaa kentällä, eli eiköhän seuraavissa peleissä saada omaa tekemistä säädettyä pari naksua parempaan suuntaan, näin uskomme vahvasti.

La 14:04
Lounas syöty ja VPS kaadettu. Peli sujui hyvin vaikka jälleen päästettiin vastustaja helpolla johtoon oman maalinedusvirhesuman seurauksena. Loppupeli oli sitten omaa hyvää peliä ja tulos kirjattiin 3-1 keltapaitaisille. Paremmalla onnella olisivat luvut voineet olla selvemmätkin, tolppia kolisteltiin urakalla.

La 18:44
MP kaadettiin 4-0 ja paikkoja oli huomattavasti suurempiinkin lukemiin, mutta hyvä näin. Aamun uninen peli jätti meidät tällä kertaa lohkokakkosiksi ja huomenna pelit jatkuvat klo 12:00 sijoista 5-8, koska vain lohkoykköset jatkavat mitallipeleihin. Pojat hyvällä tuulella ja mahat pullollaan kanapastaa. Kohta lyhyt palauttava iltakävely ennen klo 20:36 alkavaa iltapalaa. Hiljaisuus tälle illalle sovittiin yhdessä alkavaksi klo 21:30.

La 21:16
Pojat jo huoneissaan ja rauha maassa. Aamulla saa nukkua pidempään, valmiiseen aamupalapöytään pitäis ehtiä ennen kello 10:30.

Su 7:30
2/3 valmentajista hereillä. 3/4 poikien huoneista unessa ja yhdestä kuuluu pientä supinaa. Kohta aamupalalle ja sitten valmistautumaan päivän peleihin, joista ensimmäisessä vastaan tulee kotijoukkue KuPSin ykkösryhmä.

Su 13:48
Lounas syöty, päivän eka sijoitusottelu hävittiin 1-3 kuopiolaisille. Pelaaminen yskii siis hieman edelleen, mutta kaikki kunnia KuPSilaisille jotka saivat revanssinsa meidän oman turnauksen kohtaamisesta joka silloin päättyi KyIFfiläisten vietyä silloin voiton selvästi. Viimeiseen peliin lähdetään rennosti ja koitetaan saada peli-iloa kentälle.

Su 18:16
Viimeinen peli JJK:ta vastaan sujui ekalla puoliajalla hyvin, vaikka vastustaja pääsikin tasoittamaan 1-1 meidän virheestä, puoliajan loppuun tehtiin 2-1 ja paikkoja lisämaaleihin saatiin luotua useita, mutta viimeistely ontui. Toisella puoliajalla meiltä loppui bensa ja vastustaja pääsi tasoittamaan 2-2 lukemiin. Ottelu ratkaistiin sudden- death-rankkareillä; KyIF aloitti tekemällä maalin, ja sitten torjuttiin JJK:n rankkariyritys hienosti. Voitto viimeisestä pelistä siis rankkarikisan kautta. Pelin jälkeen nopeasti kamat kasaan ja mäkkärin kautta asemalle ja koko poppoo junaan. Nyt ollaan junassa Pieksämäen eteläpuolella ja kaikki on hyvin.

Comments